100% от авторските хонорари за „Направени от вина“ дарени през декември


Едно от заглавията, които харесвах за „Направени от вина“, беше „на празници плачехме“, думите на една от героините за онези празници, в които бащата отсъства или в които се случва нещо твърде страшно, че да има радост.


За много хора това ще е реалност и на тези празници. И изобщо. Някои данни сочат, че идващите празници са сред най-тежките стастически що се отнася до домашно насилие.

В момента тече кампания на Български фонд за жените, в рамките на която се набират средства, които ще бъдат насочени към кризисните и консултативни центрове в цяла България, които ежедневно помагат на пострадалите от домашно насилие жени и техните деца и им осигуряват временен подслон, психологическа и юридическа подкрепа, хуманитарна помощ и най-необходимото за започване на нов живот.

100% от авторските хонорари от „Направени от вина“ за месец декември ще бъдат дарени на кампанията на БФЖ. Декември е един от най-силните месеци за книжни продажби, идват панаири на книгите и, разбира се, кампанията „Подари книга за Коледа“. Ако решите да подкрепите, но не ви се чете или вече я имате, или ако не ви хареса – може да помислите за Марин и да я дарите на някое читалище, или даже да я оставите на пейка, някъде. Книгите откриват хората си. А най-вече може и да дарите директно на БФЖ.

„Направени от вина“ е налична на сайта на издателството, в Booklover.bg, както и в повечето търговски сайтове и по-големи книжарници.

Благодаря ви.

Снимка: Благодаря на Гергана Лозанова


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: